Testimonii

În cadrul sesiunilor individuale de coaching pe care le-am avut cu Gabriela în anul 2015 mi-am dat seama că pentru a afla cine ești, trebuie să uiți ce știi. În viață nu ai nimic de demonstrat. Este suficient să fii tu. Gabriela face un coaching luminos. Zâmbetul ei irezistibil luminează totul.

Mirel Bran

Pe când eram doar o fată de vreo zece ani, am avut ocazia să beneficiez de o tabără finanţată alături de colegii mei şi de alţi copii cu vârste mai mari. Fiind prima plecare, aveam o mulţime de emoţii la gândul că voi vizita locuri noi şi că voi fi departe de casă.

În ziua plecării, mi-am luat rămas bun de la ai mei, îmbarbătându-mă, am început o nouă aventură care avea sa-mi dea posibilitatea dezvoltării personale. Am urcat încrezătoare în autocar, iar cu cât ne depărtam de sat, simţeam că voi avea parte de momente de neuitat.

De-a lungul excursiei, mi-am făcut prieteni noi şi am descoperit noi abilităţi ascunse. Am petrecut timpul căţărându-mă pe crestele pleşuve ale munţilor Retezat şi explorând tainele ascunse ale naturii. Fără aceasată tabără, nu aş fi ajuns să cunosc atâtea locuri şi persoane minunate, să-mi măresc încrederea şi să încep să-mi doresc să călătoresc cât mai mult…

Popescu Simona-Gabriela

Şcoala Dridu

Am început să mă redescopăr. Am făcut ceva pentru mine, care îmi dă încredre, curaj, speranță, și mă face să fiu fericită, liniștită, împlinită. Gabriela, te felicit pentru ceea ce faci! Aceasta este menirea ta și faci foarte bine că îți urmezi visul. Mulțumesc!

Mihaela Păun

Nu ştiu când am crescut aşa repede, dar ştiu cum am crescut cu zâmbet, pasiune pentru şcoală şi dorinţă de performanţă. De atunci mi-am dezvoltat şi înclinaţia către plimbări sau călătorii mai lungi, pentru că simţeam cum mă alimentam prin cultură generală.

Ca orice copil în gimnaziu, care nu conştientiza realitatea prea bine la vârsta aceea, m-am supărat cînd părinţii mei nu au avut posibilitatea de a-mi plăti o tabără în care îmi doream foarte mult să merg. Dezamăgirea nu a durat mult. De ce? Datorită unui om extrordinar căruia, astăzi, ţin să îi mulţumesc fiindcă mi-a redat zâmbetul! Iar fericirea mea a fost prelungită şi prin a doua tabără, apoi printr-o alta. Trei experienţe care şi-au lăsat amprenta asupra dezvoltării mele ca om.

M-au ajutat în plan psihologic şi personal atunci, precum şi în scop profesional-acum, prin cultura generală de care mă folosesc de câte ori am prilejul. La vremea aceea, aveam sufletul aşa cum ar trebui să fie al oricărui copil: înflorit. Grija mea era doar să învăţ, pentru că fericită eram, am primit un stimul puternic să continui să lucrez şi să mă remarc. Cred că cel mai frumos sentiment a fost când am învăţat la şcoală geografia României, iar eu mă trezeam deseori spunând: „Am fost şi eu acolo!”

Unicele amintiri, experienţe trăite şi sprijinul psihologic care m-a ajutat să evoluez armonios de la treapta copilăriei la maturitate, sunt motivele pentru care, în ziua de azi, eu vă sunt profund recunoscătoare!

Vă mulţumesc pentru omul care am devenit!

Marin Roxana-Mirela

Şcoala Dridu

Nu aş putea să descriu în cuvinte bucuria resimţită în momentul când, la final de clasa a VI-a, datorită rezultatelor deosebite obţinute la învăţătură, mi-a fost oferită şansa de a merge în tabără alături de colegii mei. Am fost de-a dreptul uimită şi nu voi uita niciodată experienţa trăită în acea vară.

Sunt recunoscătoare pentru faptul că am putut să mă dezvolt alături de oameni frumoşi, încrederea în forţele proprii mi-a sporit şi am devenit mai ambiţioasă, ştiind că cei din jurul meu mă susţin.

Petrache Cristina

Şcoala Dridu

Ceea m-a determinat să o văd pe Gabriela ca un coach profesionist este căldura, deschiderea, transparența, modul în care relaționează cu multă ușurință cu tipologii diferite, privind subiecte și aspecte variate, discutate în grup, apoi m-a emoționat experiența proprie și ilustrările foarte elocvente din viața familiei sale. Gabriela este o persoană foarte activă, cu multă energie și căldură sufletească și mi-aș dori să pot face în viața mea atâtea lucruri frumoase și utile câte face Gabriela, mama a trei copii, soție, coach, antreprenor, bănuiesc ca și angajator. Mi-aș dori să mai am ocazia să particip la seminarii organizate de Gabriela, pentru că m-a determinat să fiu autentică în analizele personale și să văd cum alții se raportează diferit la același comportament sau atitudine. Îi doresc enorm succes și să întâlnească cât mai multe persoane pe care să le influențeze în modul în care a făcut-o cu mine!

Dana Popa

Bucuria simţită anul trecut în momentul în care am aflat că voi merge în tabără va rămâne veşnică în sufletul meu. Am fost uimită la aflarea veştii că voi merge în tabără alături de naşii mei şi totodată emoţionată de această experienţă.

Le mulţumesc organizatorilor că au făcut posibilă participarea mea în tabăra de la Băile Herculane. Apreciez foarte mult faptul că mi-a fost oferită această şansă în care m-am putut dezvolta alături de oameni speciali. Încrederea în forţele proprii mi-a crescut şi am devenit mai deschisă cu oamenii, realizând cât de frumoasă este prietenia.

Hangu Adela

Şcoala Dridu

Am lucrat cu Gabriela Tanase, care m-a îndrumat în calitate de coach. A fost o experiență minunată care cu greu poate fi descrisă în cuvinte. Gabriela mi-a deschis accesul spre o lume plină de fericire și iubire… Faptul că am cunoscut-o pe Gabriela mi-a schimbat viața în bine și a facut-o să capete multe culori frumoase.

Mihaela Iftode

The sessions were both pleasant and helpful, as Gabriela is a good listener and a good guide, qualities which recommend her as a good coach. She is involved and takes interest in her clients during coaching sessions. She has knowledge on several coaching techniques and she has a very good intuition on when to use them to have the biggest impact on the client. Overall, I recommend Gabriela as being a very good coach for business and executive coaching as well as for life coaching.

Elena Hartup